Santiago de Compostela (2013)

30-jun-13

Foto s van deze dag.

Na een goede nachtrust breekt dan nu toch de laatste dag aan. Het ontbijt lekker vertrouwd genoten in dezelfde kroeg als waarin we hebben ontbeten bij ons vertrek naar Fisterra, een klein weekje geleden.

Na het ontbijt lekker in de zon rondgekuierd in het historische centrum van Santiago de Compostela. Daarbij ook een deel van de dienst in de kathedraal bijgewoond in de hoop de indrukwekkende slingering van het wierookvat te zien, maar gedurende onze aanwezigheid heeft het vat geen millimeter bewogen.

Om twaalf uur zaten we in de bus naar het vliegveld. Keurig op tijd aldaar aangekomen blijkt spoedig dat onze vlucht is geannuleerd. Tja, er zat weinig anders op dan ongeveer twee uur in de rij te staan voor de Vueling-desk om te bezien hoe nu verder.

Na enige discussie vertrekken we weer met vouchers voor taxi, hotel, diner en ontbijt in de wetenschap dat onze terugvlucht een dag later pas zal plaatsvinden. We passen ons snel aan en aangekomen in ons viersterrenhotel nemen we maar snel een biertje als troost. Tot morgen!