Eten zonder zorgen

Inleiding

Goeiemie geeft ondersteuning bij het maken van borrelhappen, tapasbuffet, indonesische rijsttafel, barbecue en toetjesbuffet.

Nog makkelijker?

Alle gerechten worden bij u thuis gebracht!

Maak samen met goeiemie de samenstelling of leg uw lot in haar handen ;-)

Eten zonder zorgen

Reacties

Het is fantastisch gegaan! De happen en het eten waren verrukkelijk! Mirjam Werges (6 februari 2009)

Met het heerlijke (indonesisch) eten van goeiemie is het altijd een plezier te vergaderen! Beleidsteam Leiden Marathon (Leiden, maart 2009)

Vergaderen met na afloop een geweldige maaltijd bevordert de sfeer tussen partijen. Het praat altijd plezierig en informeel na. Complimenten voor de vrouw (= goeiemie) van de voorzitter van het Zeekadetkorps Den Haag voor dit verrassende initiatief! Voorzitter Zeekadetkorps Nederland (Amsterdam, april 2009)

Jouw happen waren als eerste op! Zeer gewaardeerd. Businessdorp Leiden Marathon (Leiden, 17 mei 2009)

Hallo Mia. Het eten was een groot succes, iedereen vond het erg lekker! Morgen kunnen we gelukkig nog restjes eten. Nogmaals bedankt! Arthur, Monique, Wouter en Lisa Schippers en de rest van de familie. (Voorburg, 30 mei 2009)

Wij en Maurice en Sally hebben echt ongelooflijk gesmuld van wat je had klaargemaakt! Maurice zat te glunderen bij het idee dat je speciaal voor hem had gekookt! Ed en Ann van der Kraan (Engeland/Leiden, 3 juli 2009)

Afgelopen zaterdag hadden we een geweldig feest. Jouw fantastische borrelhapjes, vispotjes en kipstoof waren goddelijk. Onder onze gasten waren aan aantal goede hobbykoks en een prima chef-kok. Onze vrienden houden van lekker eten. We hebben alleen maar complimenten gehad. Geweldig bedankt, Peter en Marloe. (Empe, 21 januari 2013)

Een geweldige high-tea. Zie de foto's!. (Den Haag, 24 augustus 2013)